“Hej mitt namn är Anton och jag har ett förslag och kommer att genomföra detta om det finns tillräckligt med intresse av mitt förslag. Jag hade tänkt att anordna en städ o fix dag runt Lipered någon söndag då dom flesta kan då förhoppningsvis!

En dag där vi medlemmar samlas för att hjälpas åt att plocka bort skräp som inte hör hemma i naturen. Om det finns annat som vi skulle behöva göra så försöker vi det samma eller smider planer inför nästa gång. Vi ska alltså försöka gå runt sjön och plocka upp skräp.

Jag kommer att ta med sopsäckar som vi kan använda, vi kommer att ha en liten städtävling på plats om vem som kan samla mest skräp. Med ett 1:a pris till vinnaren 😉

Det kommer att finnas lite lättare mat under dagen o dricka.

Hoppas att många skulle vilja vara med och hjälpa till!”

Läs mer om eventet på vår Facebook sida https://www.facebook.com/events/443744196443116/ Här kan ni även anmäla intresse av att deltaga.

Din shoppingvagn
NyheterEn medlem informerar