På söndag 3/9 drar vi igång castingträffarna. Vi kör på Knorren och vi ses på parkeringen nere vid älven klockan 13.00. Christofer Linder kommer att vara ansvarig på träffarna och han har erfarenhet av tävling och träning sedan tidigare.
 
Ta med er den utrustning ni vill använda. Det kommer att finnas två rullar med en av tävlingslinorna för Troutdistance att låna för den som testa att kasta med en tävlingslina. Tänk dock på att spö till dessa rulla3 får man ta med själv. Klassen på linan är 5 men det går bra med ett spö som är klassat över eftersom det är långa klumpar.
 
Vi kommer även att ha med måttband men det är bra om ni som har ett längre måttband även tar med eftersom vi i dagsläget endast har ett.
 
På träffarna hjälper vi varandra att utveckla vår kastning och alla medlemmar i vår klubb är välkomna.
 
Eftersom detta är i sin linda vet vi ännu inte hur formerna kommer att se ut i framtiden. V får hjälpas åt allesammans att utforma den.
 
Vi har planer på att ta upp Tellis igen och även skaffa mer material i form av linor för Sea Trout, fler måttband och annan utrustning för att testa på de olika grenarna inom Casting.
 
Skicka gärna mail till fredrik.tidlund@tidansflugfiske.se om ni är intresserade av att deltaga på dessa träffar.
Din shoppingvagn
NyheterFlugkastning