Reseräkningsformulär

Formulär för hantering av reseräkning

*” anger obligatoriska fält

Förnamn Efternamn
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Beskriv anledning till resan
Fyll in ditt medlemsnummer
Resan gick från
Resan gick till
Skriv in antal mil.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Samarbetspartners

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

STV @ Facebook

Söker plats till båt 10×2.90 meter, omgående tills feb-mars.
Värmegarage
... Se merSe mindre

Postad: 2 dagar sedan

Tjena✌️
Jag bjuder in dig att se en kort film från fiskemässan på Snäjk Sportfiskebutik, där jag var en av utställarna. Kända personer från fiskevärlden och mycket duktiga betesbyggare
... Se merSe mindre

Postad: 4 dagar sedan

0 CommentsComment on Facebook

Såg inlägget av Charlotta Bang att STV är intresserade av att ta över driften av Hallsjön.. Ihop med Vbg kommun.. (Om jag tolkade det rätt) Är det så? ... Se merSe mindre

Postad: 4 veckor sedan

8 CommentsComment on Facebook

Hoppas STV tar över ensamma här.för går kommunen in blir d bara jävelskap o kaos när dom har med ett finger i något.

Vi får se vad som händer! Men, tillsammans med kommunen är inte aktuellt! OBS detta är så klart inget jag själv bestämmer, utan nått för STV:s Styrelse att avgöra, och senare även kanske våra medlemmar .

en dum fråga, vilka vatten ingår i STV😎

Varför ta över hallsjön ?? Vi la ner våran sjö pgr av tjuvfiske om jag inte minns fel?. Fredriks sjö är ju betydligt trevligare att fiska i . Bättre att lägga krut där ist , Om det inte ni skall försöka att vara vinstdrivande i hallsjön . Så om vänersborg kommun eller vad det nu är vill vara med . Återgå till Fredriks sjö ist o lägg krut där enbart för oss medlemmar. O inte för hyra massa kort dvs tjuvfiske .

Om ni nu kommer till att det bara blir oss uppe på halle . Kommer ni ha något möte eller liknande så vi medlemmar får info ang detta ?

Charlotta Bang är en fantastisk människa som gjort allt för att få Hallsjön till att vara så bra som den faktiskt är idag. Hon(m.fl.)? har lagt alla resurser och möjligheter man kan för att få en så trivsam plats som möjligt. Kunde man inte ta vara på Fredriks Sjö som var så fantastiskt, så kan man inte ta vara på hallsjön heller.

Timo Granqvist kan vi ha en omröstning ang Hallsjön, Fredriks sjö om det går att arrendera den igen ? Jag tror personligen att de flesta skulle tycka fredriks sjö är bra mycket trevligare . Samt att bara medlemmar kan fiska där . Samt vi borde väl ha ett start bra kapital i föreningen?? Och att en medlem kanske bara få dra upp ett ex antal per år kanske 20 inte vet jag ?

View more comments

vi var där sist och vi kommer igen...mycket trevlig tillställning

Per Anneli och Christer IFRÅN STV
... Se merSe mindre

Postad: 3 veckor sedan

Senaste kommentarer

    Arkiv

    Din shoppingvagn
    Reseräkningsformulär